Tempahan

Sila Ikuti Langkah Pembelian Di Bawah:

Langkah 1: Butiran Pembayaran

Sila buat pembayaran RM35(1 Botol) atau RM70 (3 Botol) ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit.

Bank No. Akaun Pemilik Akaun
Maybank 158314137188 Abdullah bin Idris
CIMB 8601994773 Abdullah bin Idris

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami dan jangan lupa masukkan alamat emel per.islam.info@gmail.com supaya mudah kami membuat semakan

Langkah 2: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan    Note : Sila bank in tempahan anda sebelum pukul 1 petang untuk penghantaran pos pada hari yang sama. Sekiranya bank in wang selepas pukul 1 petang penghantaran barang akan dilakukan pada hari esok.Harap maklum.Terima kasih